Conpot
youtube

Dumper fast i sanden

AnleggNå dumperen står fast i sanden, og tidevannet stiger, må man tenke fort. Se hvordan de løste denne utfordringen!


DSC02101

Johs Syltern kjøper 5 nye Cat maskiner

AnleggTorsdag fikk Johs Syltern AS fem splitter nye anleggsmaskiner, som skal tas i bruk av i Trondheim. Conpot fikk være med på overleveringen.

Hitachoo 6

Hitachi blir barnebokfigur

AnleggI fjor høst lanserte artisten Øyvind ”Vinni” Sauvik sin første barnebok. Med seg på laget hadde han de motorinteresserte brødrene Lundefaret; Pekka, som selv kjører rally, og broren Ole Martin som står for fantastiske tegninger og illustrasjoner.

Park & Anlegg

Storordre til Østfoldfirmaet Park & Anlegg

AnleggPon Equipment tar markedsandeler i Østfold, sier maskinselger i Østfold Ivar Holth. - Vi har hatt Jack Valleraune og Park og Anlegg som kunde i mange år, men det er ekstra moro med de 10 maskinene vi nå leverer.

Bildearkiv utenlandsk trailer vogntog

99 anmeldelser og kjøreforbud på tre dager

TransportStatens vegvesen hadde denne uka en større aksjon rettet mot tunge kjøretøy på E6 ved Minnesund og Jessheim. Resultatet var nedslående.


Kvalitetsdekke

Lønnsomt å bruke kvalitetsdekke

Eiendom/boligVår og sommer er høysesong for norske terrassebyggere. Rimelige, trykkimpregnerte terrassebord er favorittvalget, men i lengden både dyrt og vedlikeholdskrevende.

bildearkiv transport kabotasje lastebil

Over 35 000 kontrollerte kjøretøy

TransportVegvesenets kontroll av dekk og kjetting denne vinteren har resultert i 1665 gebyr, 513 bruksforbud og 18 anmeldelser.


konknuser - Metso LT 1100

Leverer konknuser fra Kirkenes til Etiopia

AnleggFor meglerspesialisten PlusTech AS i Trondheim er ikke avstand noen hindring. Steinknuseren av typen Metso LT 1100 fraktes nå fra den nordlige halvkule til etiopisk farvann.

demolition

Cat 385C med ekstra lang bom i aksjon i Tyskland

AnleggNår man skal rive et stort bygg er det greit å ha utstyret i orden. Denne videoen viser en Caterpillar 385C gravemaskin som river et stort kontorbygg i Tyskland.


RG-3 Njusttjern

Økt etterspørsel etter veiskraper fra Lilleseth

Anlegg- Det er viktig at veiskrapene er laget for å gjøre det enkelt å holde grusveier i god stand ved hjelp av eksisterende maskineri, forteller Knut A Lilleseth

bildearkiv vei vinter snø storm

- Vegvesenet fortsatt en stor samfunnsaktør

Anlegg- Vi i Vegvesenet vil bistå med all vår kunnskap og erfaring i arbeidet med å reformere veisektoren.

Sorteringsskuffen

Ankerløkken satser videre med Simex

AnleggSorteringsskuffene fra Simex erstatter Allu i Ankerløkken sitt produktsortiment

Charlottenlund videregående

Næringslivet redder yrkesfaget

ArbeidslivSponsing fra flere bedrifter bidrar til et bedre skoletilbud. Charlottenlund VGS er en av de heldige som nylig fikk en CNC-dreiebenk på plass.

Ved montering av takvindu er det viktig å sørge for tette tilslutninger mellom karm og tilstøtende takkonstruksjon. Foto: SINTEF Byggforsk

Takvinduer som holder tett

ByggTakvinduer i skråtak kan løfte kvaliteten på et rom betydelig. Følg Byggforskseriens råd for å få en løsning som gir ettertraktet dagslys og samtidig holder regn, snø og is ute.

Scania lastebil

Et ”svanemerke” for seriøs transport

TransportVi trenger en sertifiseringsordning – et ”svanemerke” for seriøs transport, sier Svein Furøy, leder i Yrkestrafikkforbundet.


Asfalt peab

Her kommer det asfalt i 2015

AnleggSnart vil lukten av asfalt legges seg over Norge. I løpet av den kommende hektiske asfaltsesongen vil Statens vegvesen legge over 2,3 millioner tonn asfalt på over 3.683 kilometer av landets riks- og fylkesveger. Se lister og kart!

veidekke-logo, gjerdeseil, stillasnett, krankasser, skilt, conta

Veidekke fikk millionbot etter dødsulykke

AnleggVeidekke Entreprenør har godtatt en bot på fire millioner kroner etter at en tømrer omkom i en arbeidsulykke i april i fjor.