passivhusanvisning

Ny passivhusanvisning tilgjengelig

ByggI samarbeid med Enova har Sintef Byggforsk satset tungt på å møte utfordringer med prosjektering av passivhus. Nå er en ny passivhusanvisning klar.

#conpot på Instagram
  329EL

  Reinertsen satser på leiemaskiner

  AnleggPon Rental Norway har signet en stor avtale med Reinertsen AS som en av to aktører for levering av utleiemaskiner de neste to årene.


  Espen Garnes - Bulder Maskin

  Skal selge anleggsmaskiner i Møre og Romsdal

  ArbeidslivEspen Garnes ble ansatt fra 1. oktober hos Bulder Maskin AS som distriktssjef for Møre og Romsdal. Blant arbeidsoppgavene er salg av anleggsmaskiner og utstyr.

  Bildearkiv ncc_asfalterer

  NCC styrker lønnsomheten i Norge

  AnleggNCC styrker lønnsomheten i tredje kvartal. Omsetningen endte på MNOK 2 159 (2 153), på nivå med samme periode i fjor, og driftsresultatet økte til MNOK 113 (100).


  kran anlegg

  Stadig omsetningsvekst for bygg og anlegg

  AnleggI løpet av de seks første månedene i 2014 har omsetningen i bygge- og anleggsvirksomheten vist en økning på 7,1 prosent sammenlignet med første halvår 2013, i henhold til ferskeste tall fra SSB.no.

  Dino DC400Ri

  Lanserer Dino DC400Ri

  AnleggPå Steinexpo 2014 presenterte Sandvik Construction en fjernstyrt borrigg som nytt tilskudd til sitt utvalg av topphammerborrigger. Hensikten med Dino DC400Ri var helt fra starten av å kombinere alle de beste funksjonene i en enhet.


  Divowind Vindsperre

  Ny vindsperre for vegg

  ProdukterMonier lanserer Divowind diffusjonsåpen vindsperre for vegg. En god vindsperre er nødvendig for å hindre luftlekkasjer og transportere fukt bort fra konstruksjonen.


  Milwaukee m18 SMS216

  Kompakt og batteridreven kapp- og gjærsagen

  ProdukterMilwaukee utvider sin M18-serie med lanseringen av den mest kompakte 18 volt kapp- og gjærsagen på markedet.

  Etter planen skal veien langs sydhavna se slik ut ved ferdigstillelse. Dette krysset er til Sydhavna sett fra nord. Illustrasjonen er laget av Vianova.

  Ny trafikkomlegging ved Sydhavna i Oslo

  AnleggBilister som skal inn og ut av Oslo langs Mosseveien vil i helgen få et nytt kjøremønster å forholde seg til. Søndag tas nemlig den nye brua i havneområdet i bruk.


  width_1349.height_611.mode_crop.Anchor_middlecenter

  Ny rapport anbefaler BIM

  ByggEn ny rapport fra Statsbygg viser at potensialet for bruk av bygningsinformasjonsmodellering (BIM) er stort. Funnene vil bli presentert på VVS-dagene i slutten av oktober.

  Nymaskin 906 H 003

  Hvorfor eie, når man kan leie?

  AnleggConpot dykker i arkivene og kom over denne interessante saken. Stadig flere leier inn maskiner for å ta unna toppene. Conpot har sett på argumentene for dette.