Fra utbyggingen mellom Barkåker og Tønsberg. Foto: Jernbaneverket/Njål Svingheim

Etterslepet vil bare øke

AnleggRegjeringen bruker altfor lite penger på jernbanen, og resultatet blir at etterslepet på vedlikehold bare øker, mener Jernbaneverket.

#conpot på Instagram
  Cat used

  Brukte maskiner for alle

  AnleggPon Equipment lanserer et helt nytt bruktkonsept som skal sørge for at det blir enklere å kjøpe maskiner til ethvert behov og enhver lommebok.


  81e7a93e2f6f217c_800x800ar

  Bygger klaffebro i Bergen

  AnleggNCC Construction skal bygge Småpudden bro over Damsgårdssundet i Bergen for MNOK 71,1. Broen vil knytte bolig- og næringsområdene på bysiden og Nygårdsparken sammen med Løvstakksiden.

  Doosan DA30

  To Doosan DA30 til Stangeland Maskin AS

  AnleggForrige uke overleverte Rosendal Maskin AS 2 stykk Doosan DA 30 til Stangeland Maskin AS.


  Cat 336EL HDHW

  TT Anlegg med storinnkjøp av maskiner

  AnleggTT Anlegg er en stor entreprenør på infrastruktur og flytting av fjell. Nå har de kjøpt inn mange nye anleggsmaskiner for å kunne vokse ytterligere.

  92e994fa821a6305_org

  Bygger for NorgesGruppen i Trondheim

  ByggNCC Construction har inngått avtale med Sverresborg Eiendom om bygging av butikksenter og 22 leiligheter for NorgesGruppen Eiendom Midt-Norge.


  – Vi må erkjenne at styringen vår ikke er god nok, sier Jane Bordal, direktør for veg- og transportavdelingen i Vegdirektoratet.

  Vegvesenet brukte 1 milliard for mye på konsulenter

  AnleggStatens vegvesen bruker over dobbelt så mye på konsulentkontrakter som det de har planlagt. Overskridelsene er på 1,18 milliarder kroner.


  WTL

  Flytter bort fra bompengene

  TransportWik transport & Lager AS velger som sannsynligvis ett av de første firma med lokaliteter på Sotra å flytte den daglige driften til Bergen. Økte kostnader i forbindelse med ny bro og vei til Sotra oppgis som grunn.

  Bildearkiv hus bolig eiendom vår

  Boligprisene opp 3,4 prosent

  Eiendom/boligBoligprisene endret seg lite fra 2. til 3. kvartal, men økte i gjennomsnitt med 3,4 prosent fra 3. kvartal 2013 til 3. kvartal 2014, i henhold til nye tall fra SSB.no.


  moss 1

  Ønsker å skape en metropol av Moss

  Bygg- Om du skriver inn Oslo – Moss på karttjenesten på telefonen, kommer det opp «57 minutter». Det sier litt om potensialet for utvikling av denne Østfold-byen. Det forteller prosjektleder Tom Juul-Gam i MAD arkitekter.

  QAS 60

  Ny QAS 60-generator gir effektiv transport

  ProdukterFor å dekke etterspørselen etter mer effektiv transport introduserer Atlas Copco en ny, oppdatert versjon av sin populære QAS 60-generator.