Fasadesystem

Nytt fasadesystem på "Høvdingen" i Melhus

Bygg– Vi fikk dårlig tid og trengte et raskt system, for å bli ferdig i tide. Øystein Alstad i Trondheim Murservice AS forteller om sine erfaringer med Weber VentiGuard.

#conpot på Instagram
  Bilfinger

  Bilfinger bruker leiemaskiner

  AnleggPon Rental Norway har tegnet en 3 års rammeavtale med det tyske entreprenørselskapet Bilfinger Construction GmbH gjeldene fra 1. november.


  AP ønsker at 1 milliard ekstra settes av til særskilte tiltak som skal fremme kollektivtrafikken i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Foto: AtB AS

  Ap-milliard til kollektivsatsing i storbyene

  TransportArbeiderpartiet setter av 1 milliard kroner ekstra i sitt alternative budsjett til kollektivsatsing i de fire største norske byene Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

  Bildearkiv eiendom bolig hus høst vinter vår

  Omsatte fast eiendom for over 100 milliarder

  Eiendom/boligI 3. kvartal 2014 ble det for første gang, i løpet av ett kvartal i Norge, tinglyst en samlet omsetning av fast eiendom på mer enn 100 milliarder kroner, i følge ssb.no.


  sanering-800x449

  NG Entreprenør og 13-Gruppen blir ett

  AnleggSelskapene Norsk Gjenvinning Entreprenør og 13-Gruppen slår seg sammen. Selskapet satser på å bli en tungvekter på entreprenørfeltet.

  Nokian Hakka Truck 844

  Slitesterke dekk ved krevende bruk

  TransportNokian lanserer nå det nye trailer- og tilhengerdekket 385/55 R22.5 Nokian Hakka Truck 844. Dekket er utviklet for å prestere under krevende forhold, med en konstruksjon som gir lang kjørelengde og god slitestyrke.


  miljøpris

  Miljøpris til asfaltpionerer

  AnleggVeidekke Industris tekniske stab fikk pris for det langsiktige innovative arbeidet med utvikling av lavtemperaturasfalt. Teknologien de har utviklet sammen med Shell reduserer CO2u-utslippene og energiforbruket


  Signerte kontrakt om Sømmevågen. Fra venstre: seksjonsleder Øivind Kommedal i Statens vegvesen, anleggsdirektør Hans Ragnar Uthus i Kruse Smith Entreprenør AS og Ole Bjelland i Bjelland AS.

  Har skrevet kontrakt med Kruse Smith og Bjelland

  AnleggStatens vegvesen har skrevet kontrakt med arbeidsfellesskapet Kruse Smith Entreprenør og Bjelland AS for bygging av ny veg i Sømmevågen.

  gravemaskin under vann

  Anleggsarbeid under vann

  AnleggDenne videoen viser en fullt fungerende gravemaskin på arbeid under havets overflate. Maskinen opereres av en dykker, som kanskje ikke har de enkleste arbeidsforholdene, men filmen blir meget underholdende.


  Fra utdelingen av prisen. Foto: Per Dagfinn Wolden

  Årets logistikk- og transportforsker

  ArbeidslivInger Beate Hovi fra Transportøkonomisk institutt ble tildelt prisen som årets logistikk- og transportforsker ved åpningen av Transport & Logistikk på Gardermoen

  Prefabrikkerte fasadeelementer i tre er heist på plass og montert på yttersiden av betongstrukturene i Fredrik Selmersvei 4. Enkelte av elementene spenner over tre etasjer. Foto: Trond Joelson/Byggeindustrien

  Renoverer med prefabrikkerte treelementer

  ByggRehabilitering med utvendige treelementer har stort potensial. Energieffektiviteten kan bli svært god med riktig ventilasjon, viser ny forskning.