hotell stockholm

Bygger storhotell i Stockholm

ByggVeidekkes svenske datterselskap Arcona har fått i oppdrag av AxFast å bygge om kvartalet Torgvågen 7 (PUB-huset) ved Hötorget i Stockholm sentrum.


Scania winter

Bildedryss fra Scania Winter 2015

TransportNår man ønsker å prøvekjøre 16 biler, har man dårlig tid på Scania Winter. Likevel tok vi oss tid til å knipse noen bilder i snøværet.

Stian Andreassen

Ny anleggsdirektør i Lemminkäinen Norge

AnleggStian Andreassen (39) kommer fra stillingen som prosjektleder i Lemminkäinen Norge og begynner som Anleggsdirektør 1. februar 2015.


Tor Arne Abrahamsen

Ny prosjektleder hos A. Markussen AS

AnleggTor Arne Abrahamsen er ansatt som prosjektleder til nytt varmekonsept og VakuumJet avdeling i Tromsø

veidekke

Fikk kjempeoppdrag på Lillestrøm

ByggVeidekke Entreprenør har fått i oppdrag å bygge prosjektet Portalen av Jernbanegata AS (OBOS). På Jernbanetomta i Lillestrøm skal Veidekke oppføre et kontorbygg, to bolig¬blokker, næringsarealer, et hotell og en parkeringskjeller.

obos kværnerbyen oslo borettslag

Skal hjelpe unge inn på boligmarkedet

Eiendom/boligEgenkapitalkrav på bare 5 prosent. Nå lanserer OBOS en helt ny eiermodell som skal hjelpe folk med lite egenkapital inn på boligmarkedet.


skanska

Utvider Veritas-senteret på Høvik.

ByggSkanska Norge AS har signert en kontrakt med Det Norske Veritas Eiendom AS om utvidelse av Veritas-senteret på Høvik utenfor Oslo.

ypv

Genial skuffe for fjerning av is på vei

ProdukterSvenske YPV lanserte i 2014 en meget gjennomtenkt skuffe for enkel fjerning av is på veien. Et lignende produkt har vi ikke sett før

Salgsingeniør Robert Hvaal og daglig leder i Bjorstaddalen Avfallsanlegg Sindre Hauen

Handel på Avfallsdager

AnleggI år er Avfallsdagene lagt som en del av Artic Entrepreneur. Under disse dagene benyttet på Bjorstaddalen Avfallsanlegg anledningen til å gjennomføre en handel av Cat-maskiner.

MEsta

Staten selger ikke Mesta

AnleggEtter å ha vurdert budene som har kommet inn på Mesta, har Næringsdepartementet konkludert med at de ikke var gode nok. Dermed forblir selskapet på statens hender inntil videre.

Fra venstre Per Gunnar Strømberg Rasmussen, konsernsjef i Strømberg Gruppen, Olav Stangeland og Erik Engelien, administrerende direktør i Volvo Norge AS.

Signerer rammeavtale med Volvo

TransportStangeland Maskin AS, Nordic Crane Group AS og SR Group AS går sammen om innkjøp av lastebiler og servicetjenester. Bakgrunnen for samarbeidet er felles eierinteresser i selskapene.

Bilde sjekk

Bygger 117 boliger på Løren i Oslo

ByggVeidekke Entreprenør har inngått avtale med Lørenvangen Utvikling AS, som eies 50-50 av OBOS Nye Hjem og Veidekke Eiendom, om bygging av første og andre byggetrinn på boligprosjektet Gartnerløkka.

Landevei bildearkiv vei

Vegvesenet anbefaler to veier mellom Oslo og Bergen

TransportStatens vegvesen vil satse på Haukeli og Hemsedal som hovedveier mellom Oslo og Bergen, skriver VG. Det betyr at det ikke blir tunnel under Hardangervidda.

Bildearkiv eiendom bolig hus høst vinter vår

Opp 5,8 prosent

ByggSom normalt sank boligprisene mellom 3. og 4. kvartal. På tross av dette økte de i gjennomsnitt med 5,8 prosent fra 4. kvartal 2013 til 4. kvartal 2014, i følge ssb.no.


morguefile bilde vei

Krever nye hovedveier uten rundkjøringer

TransportSamferdselsdepartementet (SD) krever at nye hovedveier i Norge heretter skal bygges uten rundkjøringer. Dette skal være hovedregelen, med bare få unntak.

Fra venstre: Ingmar Austevoll, Carl Inge Veland og Erlend Bygnes. Foto: Anna Bilska.

Lederskifte i Veidekke i Bergen og i Nord/Vest

ArbeidslivDistriktsleder Ingmar Austevoll tar første april over som direktør for Veidekke Entreprenør region Nord/Vest etter Carl Inge Veland. Austevoll overlater samtidig ledelsen av Distrikt Bergen til kollega Erlend Bygnes.