Conpot
Frank Ole Sørensen (daglig leder i Hæhre Maskinutleie), Lars Hæhre og Albert Hæhre signerte kontraktene sammen med Svein Erik Sønstehagen (key account i Pon Equipment)

Hæhre fornyer maskinparken og kjøper enda flere Cat

AnleggHæhre Maskinutleie og Pon Equipment inngikk avtale på leveranse av 19 Cat anleggsmaskiner. Med denne nye avtalen har Hæhre kjøpt hele 80 Cat maskiner på 4 år.


Birger Andersen har høye forventninger til Scanias nye sekssylindrede 490-hesters motor

PostNord Termo har kjøpt 12 nye Scania R490

TransportPostNord Termo fokuserer på sjåfører og miljø. Selskapet har nå fått levert 12 nye Scania R490 Euro6.

Thurmannskogen

AF Gruppen bygger Thurmannskogen

ByggAF Gruppen (AFG) har inngått avtale med Nordliveien Utbygging KS om bygging av første byggetrinn i Thurmannskogen på Lørenskog. Prosjektet består av 90 leiligheter fordelt på to bygg.

Region Øst Vest Midt Nord
Arne Georg Aalborg, Produktansvarlig og sertifisert kontrollør av løfteredskap hos Lilleseth Kjetting AS

Utvider sitt løft- og sikringsprogram

ProdukterLilleseth har de siste årene utvidet produktsortimentet med sertifiserte løft – sikring produkter. Den lange erfaringen og de velutviklede produktene gjør at Lilleseth har kommet raskt og godt inn på markedet

Asfaltkontrakter lemminkäinen

Lemminkäinen billigst på 29 asfaltkontrakter

AnleggDen siste av Statens Vegvesens anbudsåpninger våren 2015, viser at Lemminkäinen Norge tilbyr den laveste prisen på 29 asfaltkontrakter.


Programleder Christian Strand i ferd med å legge fliser på en baderomsvegg uten membran. (Skjermdump fra Forbrukerinspektørene)

– NRK pusset opp bad feil

ByggForbrukerinspektørene viste hvordan man kan pusse opp badet for 30 000 kroner. Programmet har flere alvorlige feil, ifølge VVS-eksperter.

Truxta Bendi 4x4

Elektrisk minidumper for innendørs bruk

AnleggTruxta Bendi 4x4 er en nyutviklet elektrisk drevet dumper, og har med det tatt et langt sprang inn i produksjonen av miljøvennlige og kostnadseffektive anleggsmaskiner.


sanering riving skuffe tegl stein

R3 blir en tungvekter blant entreprenørene

AnleggRådgivning, Riving og Resirkulering ligger bak navnet R3. Nyvinningen bygger på selskapene Norsk Gjenvinning Entreprenør og 13-Gruppen. Selskapet blir en tungvekter på entreprenørfeltet.

8d3b2c3c-e9ad-4a07-ac61-1227ae566653[1]

Kim Robert Lisø er ny leder for Powerhouse

ByggPowerhouse er et samarbeid med ulike aktører fra norsk næringsliv for å utvikle og realisere bygg som produserer mer energi enn de bruker over livsløpet, og består i dag av Skanska, Entra, Snøhetta, Asplan Viak, Hydro, Sapa og miljøstiftelsen ZERO.


bård hoksrud bildearkiv

Regjeringen kutter bomselskaper

TransportSamferdselsdepartementet vil kutte antall bomselskaper fra om lag 50 til 3. Samtidig kan mange av de ansatte i Statens vegvesen bli flyttet over til et helt nytt veiselskap.

Otto Pervik

Et liv bak rattet for Otto Pervik

TransportHan har vært i bransjen i en mannsalder, og ble bitt av basillen da han haiket med en trailersjåfør. Conpot byr på lastebilsjåføren Otto Pervik i Bring.

Losmasse Tunnel in Trondheim

Løsmassetunnel i Trondheim ble vinner av Årets anlegg 2014

AnleggNCC prosjekt ble Årets anlegg 2014. Løsmassetunnelen er en del prosjektet Strindheimstunnelen på E6 i Trondheim, og regnes som ett av de mest utfordrende veiprosjektene i Norge.

Inforgrafikken viser i tall Vegvesenets anbefalinger for riksvegnettet frem mot 2050.

Vil bruke 1.000.000.000.000 på riksveiene frem til 2050

AnleggVegvesenet mener det bør brukes 1000 milliarder frem mot 2050 på å bygge ut og ruste opp riksvegene til å holde en god standard.

Cat 313F L GC

Nye 313F L GC lover god ytelse og lave driftskostnader

AnleggHvis du er ute etter en pålitelig gravemaskin som lover lave driftskostnader per time, kan nye Cat 313F L GC være et smart valg. Den nye maskinen har blitt designet for brukere som er opptatt av effektiv inntjening.

På bildet: I hvit hjelmer fra Implenia: Åsmund Brun, Bjørn Rune Mosebakken, Geir Tveita. I gule hjelmer fra Pon: Morten Lier, Tom Erik Klevengen, Jone Rødde, Egil Bråthen

Implenia leier Cat gravemaskiner til jobb i regjeringskvartalet

AnleggPon Rental og Pon Equipment hadde overlevering av to Cat gravemaskiner tirsdag 10. mars til Implenia i regjeringskvartalet.


DSC01730

Et liv bak rattet med Hjelde’s Transport AS

TransportHan fulgte guttedrømmen og gjorde transportfaget om til levebrød. Conpot byr på lastebilsjåføren Eivind Haakenstad.

Svein Ove Vetrhus

Kjøper 50 % av Halaas Trafikkskole AS

TransportTransportkompetanse Haugesund AS overtar 50 % av aksjene i Halaas Trafikkskole AS. Begge selskapene driver blant annet med førerkortopplæring og etterutdanning for sjåfører på tungbil