Conpot
ncc veiarbeider peker

Startet opp fire nye veidrift-kontrakter

NCC Roads tok 1. september over ansvaret for fire nye driftskontrakter for Statens vegvesen. Med oppstarten av kontraktene Solør, Rjukan, Indre Ryfylke og Arendal Øst har NCC Roads til sammen elleve driftskontrakter i sin portefølje.


Gjenbruk av asfalt

Gjenbruk av asfalt

I løpet av de neste ukene skal Skanska asfaltere ca 100 000 m2 vei i Østfold med den såkalte remix-metoden. Dette er en metode med store miljøgevinster, men som benyttes relativt sjeldent i Norge.

Sandvik Keestrack

Frisk satsning

Fredheim Maskin starter salget av Sandvik knuse- og sikteverk. Disse maskinene vil vises for første gang under Fredheim Maskins "Knusedager" i Spydeberg 22-24 okt.

Pressebilde

Byggmax har åpnet ny butikk i Halden

Byggmax åpnet i dag en ny butikk på Svinesundsveien i Halden. Butikken er den tredje som har blitt åpnet i år. Totalt har Byggmax 30 butikker i Norge. Seks personer har blitt ansatt.

46aa65e1-81ab-4fac-83c6-460f4ec4668f

Prisoppgang i august

Prisstatistikk fra Garanti Eiendomsmegling viser at prisene på omsatte borettslagsleiligheter gikk opp med 3,5 prosent i august.


Illustrasjonsbilde

Høyere status for bygg- og anleggsfag

I fjor mente 42 % av befolkningen under 30 år at utdanningen til bygg- og anleggsfag på videregående hadde lav eller svært lav status. Nå svarer kun 23 % det samme. Likevel forblir bygg- og anleggsfag på stautsbunnen.

Peab arbeidsmiljøuke 2015

Nå starter Peabs arbeidsmiljøuke 2015

Mandag 31. august starter Peabs arbeidsmiljøuke 2015. Selskapets ledere forlater kontorlokalene og besøker minst 500 arbeidsplasser med mål om å skape dialog og engasjement for arbeidsmiljøspørsmål.


Trym Botnmark

Trym Botnmark er ansatt som anleggsleder i Harstad

Trym Botnmark, er fra 1. mai ansatt som anleggsleder hos A. Markussen AS. Et av bedriftens nye satsningsområder er byggoppvarming, herding av betong og tining av grunn.

– Ett av virkemidlene Venstre har kjempet for å få igjennom er ROT-fradrag knyttet til Enøk-tiltakene, sier Trine Skei Grande. Foto: Atle Møller

Hjelp oss med å finne tiltakene

Vi må tilrettelegge for at miljøvennlige løsninger er de mest lønnsomme, og her må dere komme med innspill! Trine Skei Grande utfordret byggebransjen da hun fredag besøkte Optimera og Brødrene Dahls Multikomfort-huset utenfor Larvik.


Lemminkäinen_asfaltering I

Lemminkäinen åpner ny asfaltfabrikk i Finnmark

For første gang i historien er Lemminkäinen etablert med to asfaltfabrikker i Finnmark. Selskapet feirer åpningen med nytt oppdrag i Kirkenes.

bildearkiv gravemaskin mørke høst

Implenia signerer 2,1 milliarders prosjekt i Sverige

Implenia har signert et større infrastrukturprosjekt i Sverige. Omkjøringsveien "E4 Förbifart Stockholm" skaper en ny nord-sør forbindelse i utkanten av hovedstaden.

gudvangatunnel

Gudvangatunnelen åpner for tunge kjøretøy

Den brannrammede Gudvangatunnelen i Sogn og Fjordane åpnes for tunge kjørestøy fra onsdag denne uka. De må imidlertid kjøre i kolonner til faste tider.

Nokian_NTR_74S

Pålitelig dekk for profesjonell bruk

Nokian Heavy Tyres’ nye dekk Nokian NTR 74S sikrer stabil kjøring under alle værforhold året rundt. Dekket, som er utviklet for hovedveier, er primært beregnet på tilhengere, men egner seg også som framdekk.

Veidekke

Sterke resultater for Veidekke

- Store kontrakter, høyt boligsalg og resultatfremgang preget Veidekkes resultater i andre kvartal 2015, sier konsernsjef Arne Giske

Uten navn

Se hvorfor du bør bruke sikkerhetsbelte

Bilbelte regnes som livredder nummer 1. Statens vegvesens ulykkesanalyser viser at 36 prosent av alle omkomne i bil ikke brukte bilbelte. Hvorfor sikkerhetsbeltet er viktig, vises godt i denne videoen


911dab54699a2290_800x800ar-1

NCC styrker barns kompetanse om bærekraft

Denne uken samler NCC 70 barn til Barnas Byggeskole i Oslo og Asker, og byggeprosjektet er både bærekraftig og lærerikt. I løpet av en hektisk uke skal barna bygge hver sin humlekasse.

DSC_0087

Gode, gamle Ford

Denne lastebilen, en Thames Trader FC MK.2 1964-modell med 6 sylindret Ford dieselmotor, ble stilt ut på årets utgave av Midt-Norsk veterantreff.

Flere nyheter (feed)