Statsskog hytte

Advarer mot takskader på hytta

Eiendom/boligStore snømengder på fjellet gjør faren for frostskader på hytta ekstra stor i år. – Bruk påskeferien til å sjekke om taket er skadet, råder kjedeleder i Mesterhus Raymond Myrland.

#conpot på Instagram
HB215LC-2_02

Komatsu lanserer HB215LC - 2

AnleggDenne tredje generasjons hybridmodellen, har en økt driftsvekt på 22 550 kg og en skuffekapasitet på 1,68 m³.


Eksteriør NX 300h

Verdenspremiere på Lexus NX

MotorLexus har sluppet de første bildene av den helt nye mellomklasse-crossoveren som lanseres på den internasjonale bilmessen i Beijing 20. april

Bildearkiv e39 vegvesen 2 fergefri

Traséer valgt for fergefri E39 i Møre og Romsdal

AnleggValg av trasé for videre planlegging – gir raskere framdrift.


land rover discovery vision_concept_technology_teaser_090414_02

Er fremtidens SUV usynlig?

MotorNår Land Rover viser frem sine tanker for fremtidens Discovery, så viser de blant annet ny teknologi som gjør panseret gjennomsiktig.

Veidekke flagg

Resultatmessig fremgang

ArbeidslivVeidekkes hadde i 2013 resultatmessig fremgang sammenlignet med 2012. Markedsforholdene var gode i både Norge og Sverige i 2013.


Vei vs dyrket mark15_08_12.jpg (content)

Framskynder arbeidet med E18 Arendal - Tvedestrand

Anlegg- Regjeringen går inn for en økning på 80 millioner kroner i år til prosjektering og andre forberedende arbeider i prosjektet E18 Tvedestrand – Arendal.


Selger Jan Erik Roset fra Trucknor Sogn og Fjordane AS overleverer ti nye Volvo FH16 750 til driftsdirektør Cato Aurstad i K.A. Aurstad foran lokalene til Trucknor Sogn og Fjordane AS i Sandane.

10 nye biler klare til innsats

TransportLeverte 10 nye Volvo anleggsbiler skreddersydd for tunnelkjøring

zekler hodeklokker

Behagelige øreklokker gir bedre hørsel

Produkter- Vil du beskytte hørselen din godt, er det viktig at hørselvern brukes under hele arbeidsperioden. Ikke bare når du tror at lyden er høy, forteller Vegard Aune, landssjef i verneutstyrsprodusenten Skydda Norge.


SSB tall

Boligprisene som i fjorårets første kvartal

Eiendom/boligBoligprisene økte i gjennomsnitt med 2,1 prosent fra 4. kvartal 2013 til 1. kvartal 2014, og kom dermed opp på samme nivå som i 1. kvartal i fjor, i følge ferske tall fra SSB.no.

Andersen Truck

Feirer 25 år med løft og vekst

ByggAndersen Truck feirer 25 år i 2014. Vi feirer med å gi jubileumsavslag til alle som kjøper nytruck i løpet av 2014. Avslaget er første ledd i et jubileumsår fylt med STILL-nyheter og begivenheter.