ny serie dieseldrevet pumper

Ny serie dieseldrevne pumper for utpumping av vann

ProdukterEnhetene på 4”, 6" og 8"– PAS 4, PAS 6 og PAS 8 – leverer topp ytelse og driftseffektivitet for aktører i utleiebransjen og entreprenører som tilbyr utpumping av vann.

#conpot på Instagram
  width_1600.height_611.mode_crop.Anchor_middlecenter

  Statsbygg satser på plusshus

  ByggDe siste tilskuddene på listen over Statsbyggs miljøsatsinger er plusshus for politihuset på Stord og nytt administrasjonsbygg på campus Evenstad ved Høgskolen i Hedmark.


  skifte eiendom

  Ny rammeavtale for forurensede masser

  ByggI dag signerte Forsvarsbygg for første gang en landsdekkende rammeavtale om håndtering av forurensede masser fra skytefelt i Norge.

  Citec web

  Powel AS kjøper Citec AS

  AnleggPowel utvider sitt tilbud og sin posisjon innen entreprenørsektoren. Powel kjøper Citec AS, leverandøren av programvareløsningen ProAdm.


  Haugaland Transportskole

  Kjøper Haugaland Transportskole AS

  TransportTransportkompetanse Haugesund AS signerte i dag en avtale om kjøp av 100% av aksjene i Haugaland Transportskole AS.

  Transport

  42 prosent krysset grensen på norske lastebiler

  TransportI 2. kvartal ble det transportert 1,2 prosent mindre gods over grensen enn i samme kvartal 2013. Norskregistrerte lastebiler sto for om lag 42 prosent av grensetransporten, samme andel som ett år før, i følge tall fra SSB.no.


  Dewalt borhammer

  Nye borhammere innen Perfom & Protect-systemet

  ProdukterLanseringen omfatter 2 og 4 kg borhammere. Perform & Protect’s sikkerhetsfunksjoner beskytter brukerne mot støv og vibrasjoner samtidig som det gir deg fullstendig kontroll gjennom hele arbeidet.


  Sandvik DT821-SC cross-cutting

  Økt nøyaktighet med brukervennlig instrumentering

  AnleggSandvik Construction Tunneling lanserer det nye tilleggsinstrumentet TCAD+ til sine underjordsrigger i DT- og DD-serien til bruk ved tunnel og gruvearbeid.

  Skanska

  4 års vedlikeholdskontrakt med Vassbakk & Stol

  AnleggAvtalen inneholder et multidisiplint vedlikehold av i hovedsak; bygningsmasse, broer, fundamenter, rørundersøkelser, grøfter, tunneler, veier, inngjerding og vintervedlikehold.


  width_1007.height_500.mode_crop.Anchor_middlecenter

  Vil ha færre ulykker

  Bygg- Skadetallene i norsk byggeindustri er for høye, mener administrerende direktør Harald Nikolaisen i Statsbygg.

  Scania R560 lastebil Element og spesialtransport

  59 år bak rattet - Still going strong!

  TransportElement og Spesialtransport AS holder til i Hokksund. Bedriften har en påkostet og utrolig fin bilpark bestående av 16 biler. Vi ble med 77-årige sjåfør Rolf Hansen på jobb i hans nye R560.