byggmax

Byggmax har åpnet ny butikk i Tønsberg

ByggByggmax åpnet i dag en ny butikk på Semsbyveien 118 i Tønsberg. Butikken er den tredje i regionen. Totalt har Byggmax 27 butikker i Norge. En butikksjef og fire heltidsansatte har blitt ansatt.

#conpot på Instagram
  Bildearkiv Transport trafikk vei

  Nye tungbilkart

  TransportOppdaterte kart for tungtransporten er nå klare. Tungbilkartene er nå reviderte og oppdaterte. Kartene gir blant annet oversikt over rasteplasser med toalett, bomstasjoner og høyden på bruer og tunneler.


  Bildearkiv bolig eiendom vinter

  Studentene krever 3.000 nye boliger i neste budsjett

  ByggAndelen studenter som bor i studentboliger, har stått på stedet hvil i 20 år. Nå krever Norsk Studentorganisasjon (NSO) lovnad om 3.000 nye studentboliger i regjeringens første statsbudsjett til høsten.

  Bildearkiv vogntog trailer

  Nye tiltak mot ulovlig transport

  TransportSamferdselsdepartementet setter nå i verk en rekke nye tiltak for å bekjempe ulovlig kabotasje.


  skanska

  Stabil resultatutvikling for Skanska Norge

  AnleggDriftsresultatet for Skanskas samlede virksomhet i Norge endte første halvår på 207 millioner kroner, mot 225 millioner for tilsvarende periode i 2013.

  Scania youtube

  Varierte arbeidsoppgaver for Scania

  TransportDenne Youtube-videoen er fra Australia, og viser hvordan Scania takler tunge arbeidsoppgaver i avsidesliggende områder.


  etterisoler bygg sintef

  Etterisoler murvegger på riktig måte

  ByggEn rekke forhold spiller inn når man skal etterisolere eldre vegger av mur. En ny anvisning i Byggforskserien gir gode råd.


  sanering

  Tungvektere i rivningsbransjen slår seg sammen

  AnleggEierne til Norsk Gjenvinning Entreprenør AS og 13-Gruppen AS har inngått en intensjonsavtale om å danne et felles selskap.

  Bildearkiv bolig tak eiendom

  Prisoppgang for alle boligtyper

  Eiendom/boligBoligprisene økte i gjennomsnitt med 3,8 prosent fra 1. til 2. kvartal i år og var dermed 1,4 prosent høyere enn i samme kvartal i 2013, viser nye tall fra SSB.no.


  kantklipper abm

  Veivesenet slutter med sprøytemidler

  AnleggStatens vegvesen slutter med å bruke sprøytemidler langs norske veier. Nå skal det istedenfor klippes der det før ble sprøytet. Avgjørelsen utløser trampeklapp hos naturvernere.

  Weber leca

  Weber med ny miljødokumentasjon

  ByggWeber lanserer i disse dager EPD på to av sine viktigste enkeltprodukter, Leca Isoblokk 35 cm og Weber B20 Tørrbetong.