sykehjem-Hokksund-275_275x182

Strøm Gundersen bygger sykehjem

ByggStrøm Gundersen AS, har inngått kontrakt med Øvre Eiker kommune om oppføring av et sykehjem i Hokksund i Buskerud.

#conpot på Instagram
video

En god latter forlenger livet

AnleggJeg tør påstå at ingen av klippene i denne 5 minutter lange YouTube-videoen kommer fra Norge. Og det er jeg glad for. Selv om mye er hysterisk morro, så overholdes nok ikke norske lover og HMS-regler så alt for ofte i denne videoen.


GOF 1250_LCE_01 Bosch overfres

Overfresere med ny presisjonsteknikk

ProdukterFreseoppgaver krever presisjon. Selv avvik ned til en tiendedels millimeter kan føre til at profilering av hjørner, kanter eller utskjæringer ikke lever opp til ønsket resultat.

hitachi-power-tools

Med mykstart

ProdukterHitachis populære kapp- og gjærsager C8FSE og C8FSHE er nå utbedret med mykstart. Dette gjør sagene mer behagelig i bruk, og man unngår brå rykk ved start og stopp.


vannrør KLP

Vannrør i faresonen

ByggLekkasjer på vannledninger førte til erstatningsutbetalinger på 1,3 milliarder kroner i 2013. Nå er vannrørene fra den store utbyggingen på 1960- og 70-tallet i faresonen.

På Test & Drive er det noe av interesse for de fleste. Enten du liker biler, anleggsmaskiner eller lastebiler er det enkelt å slå i hjel en dag på dette arrangementet på Gardermoen.

10 år med lek, moro, Test & Drive

AnleggTest & Drive arrangeres for 10 året i år. Og på mange måter blir arrangementet bare bedre og bedre. Jeg sitter med et klart inntrykk av at det er flere biler å kjøre, at det er flere maskiner å prøve, og at det er mer lek og mer moro.


dynapac

Tilbyr økt kompetanse og støtte

AnleggAtlas Copcos lover at deres nye teknologi- og applikasjonssenter skal gi det perfekte grunnlag for anleggsarbeid


Statsskog hytte

Advarer mot takskader på hytta

Eiendom/boligStore snømengder på fjellet gjør faren for frostskader på hytta ekstra stor i år. – Bruk påskeferien til å sjekke om taket er skadet, råder kjedeleder i Mesterhus Raymond Myrland.

HB215LC-2_02

Komatsu lanserer HB215LC - 2

AnleggDenne tredje generasjons hybridmodellen, har en økt driftsvekt på 22 550 kg og en skuffekapasitet på 1,68 m³.


Ruukki Optim 700QL1 for extreme conditions

Konstruksjonsstål med bedre slagseighetsegenskaper

ByggRuukkis portefølje av Optim høyholdfast konstruksjonsstål har blitt utvidet med enda en ny Optimkvalitet. Det nye Optim 700 QL1 er et konstruksjonsstål med forbedrede slagseighetsegenskaper.

Vei vs dyrket mark15_08_12.jpg (content)

Framskynder arbeidet med E18 Arendal - Tvedestrand

Anlegg- Regjeringen går inn for en økning på 80 millioner kroner i år til prosjektering og andre forberedende arbeider i prosjektet E18 Tvedestrand – Arendal.