kran anlegg

Entreprenør godtar ikke millionbot etter dødsulykke

AnleggEntreprenørselskapet KA Aurstad i Ørsta på Sunnmøre godtar ikke en bot på 1 million kroner etter en dødsulykke i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane i fjor.

#conpot på Instagram
  Bildearkiv vei snø

  Samarbeid mot vinterkaos

  TransportForrige vinter kontrollerte Statens vegvesen dekk og kjettinger på rekordmange 50 000 tunge kjøretøy. Likevel opplevde vi fastkjørte trailere og trafikkaos. Prosjektet Trygg Trailer gir private aktører mulighet til å være med på å ta ansvar.


  Nye Frognerhagen sykehjem

  Bygge unikt sykehjem i Lier

  ByggVeidekke Entreprenør har skrevet kontrakt om oppføring av et sykehjem med 61 sengeplasser med Lier kommune. Nye Frognerhagen sykehjem skal bygges med en høy trivsels- og miljøfaktor som BREEAM klassifisert passivhus.

  Det er periodevis kaos på stand når Scania fyrer opp sin R999

  Transportbilder fra Dyrskun

  TransportTransportbransjen blir bredere representert på Dyrskun for hvert år som går. I dette galleriet kan du se noen av bilene som sto utstilt.


  stihl carbon concept

  Er dette verdens råeste motorsag?

  ProdukterMotorsagprodusenten Stihl har laget en konseptmotorsag av karbonfiber til 200 000 kroner. Sagen har et kraft-til-vekt forhold på hele 0,8 kg/Hk.

  os byggesenter

  XL-Bygg Os Byggsenter blir Montér Os

  ByggOptimera kjøper Os Byggsenter som har vært i XL-Bygg siden 2012. Byggevarehuset er markedsleder i Os kommune og bidrar til å styrke Optimeras posisjon i Bergensområdet.


  Ferdigbetong Peab

  Mobil milepæl for Ferdigbetong

  AnleggFerdigbetong har tatt steget inn på det mobile ferdigbetongmarkedet i Norge.


  veidekke tunnel

  Vekst i bygg og anlegg fremover

  Anlegg- Pilene peker fortsatt oppover for bygg- og anleggsmarkene. For årene 2014 til 2016 forventer vi en årlig volumvekst på 3,5 % i det skandinaviske markedet, sier Rolf Albriktsen, direktør for strategi og marked i Veidekke.

  Bosch GWS15-125CIEPX

  Vinkelslipere med nytt og smart bremsesystem

  ProdukterBosch kommer nå med en ny serie vinkelslipere for profesjonelle. I alt slippes åtte ulike modeller som alle er utstyrt med et magnetisk bremsesystem.


  yxhiuok3hfnqv2honlml

  Dobbelt så mange tror på økte boligpriser

  Eiendom/boligFolket tror på videre boligprisvekst. Nesten 60 prosent av den norske befolkningen tror boligprisene vil øke de neste tolv månedene. Det viser en undersøkelse gjennomført av TNS Gallup for Nordea.

  Bilsenter 1

  Block Berge Bygg bygger Nordens største bilanlegg

  ByggBlock Berge Bygg AS, har fått i oppdrag av Brødrene Kverneland Eiendom AS å bygge nytt bilanlegg på Forus i Sandnes. Bilanlegget blir Nordens største bilhus for merkene Toyota, Mazda, Volvo, Ford og Lexus.