Enklere fasadesystem

Lanserer enklere og raskere fasadesystem

ProdukterWeber lanserer et enklere og raskere system for ventilerte, pussede fasader. – VentiGuard sparer flere arbeidsoperasjoner og gir bedre økonomi i prosjektet, forteller produktsjef Jonas Jalmerbrandt i Weber.

#conpot på Instagram
  Dynapac F1200CS asfalt

  Dynapac F1200CS – en liten asfaltlegger

  AnleggDen nye beltedrevne Dynapac F1200CS er usedvanlig kompakt tatt i betraktning den kraftige ytelsen og utleggingskapasiteten på hele 300 tonn i timen.


  NCC sikkerhetsuke HMS Førstehjelp

  Sikkerhetsfokus i NCC

  AnleggGjennom uken vil samtlige 1.900 ansatte i NCC Construction, innleid personell og underentreprenører over hele landet gjennomføre samtaler om sikkerhet på arbeidsplassen, samt kurs og opplæring i helse, miljø og sikkerhet.

  oppgraderer rudeløkka

  Oppgraderer Ruseløkkveien for Storebrand Eiendom

  ByggSkanska Norge har signert avtale med Storebrand Eiendom om rehabilitering av deler av Ruseløkkveien, bedre kjent som Vika Terrassen.


  vreten cw-fresen web

  Smart og enkel gang- og kantfres

  AnleggCW-fräsen ble visst frem som en norgesnyhet på årets Agrisjå på Stjørdal. Funksjonaliteten og nytenkningen imponerte oss i Conpot.

  Iveco EG1C1104

  Satser stort på Transportmessa 2014

  TransportTransportmessa blir Norges-premiere for nye Iveco Daily. Men det er ikke bare fremtidens lette nyttekjøretøy som vises på Gardermoen 4. til 6. september.


  sgyp3fp4kaid3goxrann

  Sterk og kompakt våt/tørr støvsuger

  ProdukterDewalts nye støvsuger, DCV582, for sterk og profesjonell våt/tørr støvsuging i en kompakt og portabel pakning, og som du kan velge om du vil bruke med batterier eller strøm.


  1240300_692267904136471_231268818_n

  Rehabiliterer verneverdig brannstasjon i Trondheim

  ByggNCC Construction har inngått avtale med Brannstasjonen SMN om ombygging og rehabilitering av Trondheims tidligere hovedbrannstasjon i Kongens gate 2 til nærings- og kunstlokaler.

  LeTourneau sin Tree Stomper

  LeTourneau sin Tree Stomper i aksjon

  AnleggRobert G. LeTourneau var en kreativ mann, og står bak en rekke store og spektakulære maskiner. En «tree stomper» ser man ikke så ofte i dag, men videoen fra 1964 er underholdende.


  wibe ladder

  Ny, smart arbeidsplattform

  ProdukterWibe Ladders lanserer nå ny arbeidsplattform, CMP. Forkortelsen står for Compact Mobile Platform, og det er akkurat hva dette er – en kompakt arbeidsplattform som er sikker å klatre og arbeide på – og enkel å transportere.

  vei veibygging

  Innskjerper opplæringskrav

  AnleggVegvesenet innskjerper reglene om opplæring for alle som arbeider på eller ved riks- og fylkesveg.